Mijn favorieten

Huizen te koop Beneden-Leeuwen

Advies op maat

Diverse diensten

Actueel aanbod

Niet alleen bieden de huizen die te koop staan in Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen u genoeg ruimte. Prachtige natuurgebieden liggen binnen handbereik én grenzend aan de Waal leent het gebied zich perfect voor ontspannende wandelingen. Kortom: genoeg ruimte, in én rondom het huis. Dat wil toch iedereen? Bekijk het actuele aanbod van huizen die te koop staan in Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen bij BAAS Makelaars.

Ga voor karakter en kies uit diverse huizen, te koop in Beneden-Leeuwen en Boven-Leeuwen

Een sfeervolle open haard met knisperend hout tijdens de koude dagen. Grote schuifdeuren waardoor u het eetgedeelte en woongedeelte af kunt scheiden of juist samen kunt voegen. En prachtige ruimtes, voorzien van karakteristieke houten vloeren. Dit zijn slechts enkele eigenschappen van de huizen die te koop staan in Boven-Leeuwen en Beneden-Leeuwen. Aan welke woonwensen hecht u veel waarde? Maak ze kenbaar en wij zoeken een woning die hier naadloos op aansluit.

U beslist bij ons niet overhaast

Overhaast beslissen? Dat is er wat ons betreft niet bij. Want wij begrijpen dat de aankoop van een nieuwe woning een spannend moment is in uw leven. Uw nieuwe huis moet perfect passen bij het beeld dat u voor u ziet. Heeft u tussen het aanbod aan huizen in Boven-Leeuwen of Beneden-Leeuwen een prachtig karakteristiek pand gezien dat te koop staat? Dan verzorgen wij, op onze kosten, een bouwkundige keuring, waarvan u een uitgebreid rapport ontvangt. Want u wilt te alle tijden verborgen gebreken voorkomen, nietwaar?

Plan een kennismakingsgesprek in

Om een huis te vinden dat perfect aansluit op uw woonwensen, leren we u graag beter kennen. Wanneer u belt naar 0344 664479 plannen wij graag een persoonlijk gesprek met u in.