Mijn favorieten

Koopwoningen Tiel

Advies op maat

Diverse diensten

Actueel aanbod

Koopwoningen in Tiel zijn razend populair en worden daardoor ook enorm snel verkocht. Maar hoe bent u hier op tijd bij? Natuurlijk door het inschakelen van een ervaren makelaardij. BAAS Makelaars is gevestigd in het stadcentrum van Tiel en weet hierdoor als geen ander welke koopwoningen (binnenkort) te koop staan.

Een breed aanbod aan koopwoningen in Tiel

In Tiel heeft u de keuze uit breed aanbod aan verschillende soorten woningen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sfeervol appartement in de binnenstad? Een instapklare gezinswoning van nog geen 5 jaar oud? Of een sfeervol en vrijstaand jaren ’30 pand dat een en al karakter uitstraalt? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van koopwoningen die regelmatig in Tiel aangeboden worden. Heeft u een huis op het oog uit ons actuele aanbod? Laat het ons weten en wij maken de bezichtiging voor u mogelijk.

Schakel ons in tijdens de aankoop

Stel: u heeft een helder beeld wat voor woning u graag wilt. Zodra wij dit voor u op papier hebben staan, én een interessante woning voor u hebben gevonden, plannen wij voor u onder andere een bezichtiging in. Overhaast beslissen: daar doen we niet aan. Want zodra u er pas zeker van bent dat de woning ook écht uw droomwoning is, starten we met onderhandelingen voor de aankoop.

Gaan wij op zoek naar uw nieuwe woning?

Wij leren uw woonwensen pas écht kennen zodra we u kennen. Door te bellen naar 0344 664479 plant u een kennismakingsgesprek in. Wij luisteren namelijk graag naar uw wensen, waardoor wij zodoende een aantrekkelijk aanbod uit alle koopwoningen in Tiel voor u uitzoeken.