Mijn favorieten

Makelaar Rivierenland

Advies op maat

Diverse diensten

Actueel aanbod

Van de aankoop tot aan de verkoop van een huis en van advies over een aantrekkelijke hypotheek of de nodige verzekeringen: de makelaar in Rivierenland is u op diverse gebieden graag van dienst. Geïnteresseerd in een van de diensten waar u bij BAAS Makelaars uit kunt kiezen? In dat geval leren we u graag beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek.

De makelaar neemt de verkoop van uw huis in Rivierenland volledig uit handen

Bij de verkoop van een woning komen een hoop zaken kijken. Het is daarom prettig om een ervaren partij, zoals BAAS Makelaars, in te schakelen. Een aantal voorbeelden van de diensten die wij aan u leveren, zijn:
  • Het maken van een waardebepaling en verkoopadvies
  • Het maken van digitale plattegronden, zowel 2D als 3D
  • Het promoten van uw woning op Social Media
  • Het plaatsen van uw woning op Funda, eigen website en overige websites

Schakel de aankoopmakelaar in en ben op tijd bij uw ideale woning

Met een populaire huizenmarkt is het lastig om het actuele aanbod bij te houden. Woningen worden namelijk snel verkocht of aangekocht. Ben er tijdig bij en schakel de aankoopmakelaar van BAAS Makelaars in Rivierenland in. Want zodra wij uw wensen op papier hebben staan, gaan we meteen op zoek naar dat ene pareltje waar u altijd al van gedroomd heeft.

Plan een afspraak of bezichtiging in

Heeft u al een huis op het oog uit ons actuele aanbod? Of wilt u liever een kennismakingsgesprek inplannen om uw wensen kenbaar te maken? In beide gevallen neemt u contact op met de makelaar in Rivierenland, door te bellen naar 0344 664479.