Mijn favorieten

Onze medewerkers

Baas Makelaars en Assurantiekantoor

Peter Baas
Peter Baas
Directeur
Peter Baas heeft de dagelijkse leiding over het team van BAAS Makelaars & Assurantiekantoor, de afdelingen verzekeringen en hypotheken. Sinds 1998 is Peter actief in de financiële dienstverlening. Sinds kort is de verzekeringsportefeuille flink uitgebreid door de overname van 2 assurantiekantoren. Reden dat oud-medewerkster Renate Blauw weer terug is en samen met Lia ondersteunen zij Peter met het up to date houden van alle klantengegevens.

Ondanks dat veel clienten het op prijs stellen dat Peter in de avonduren langskomt probeert hij tenmiste 1 keer per week tijd vrij te maken om te tennissen en voetbal te kijken.
Renate Baas-van Eck
Renate Baas-van Eck
Makelaar
Renate Baas-van Eck is vol ambitie en enthousiasme in 2003 gestart met haar eigen afdeling makelaardij. Sinds 1990 is zij werkzaam in deze branche en heeft ruime ervaring in het vak.

Zij heeft nog steeds waanzinnig veel plezier in het helpen van kopers en/of verkopers en probeert het net iets béter te doen, dan van haar verwacht wordt. Dat geeft haar de kik!

Als voorzitter bij Kulturhus D'n Dulper te Boven-Leeuwen en lid als Stads Ambassadrice van de Gemeente Tiel probeert zij een steentje bij te dragen aan het woon en werkplezier.

Ondanks haar 3 dochters, hele dierentuin thuis en passie voor koken en lekker eten, blijft makelen haar hobby..!
Domani van Westrienen
Domani van Westrienen
Assistent Makelaar
Domani van Westrienen is 23 jaar oud en komt uit Ophemert.
Domani is bij Baas Makelaars- & Assurantiekantoor begonnen als stagiaire. Na het behalen van haar secretaresse/managementassistent diploma is ze bij Baas komen werken.
Inmiddels heeft ze de opleiding tot gecertificeerd Assistent-Makelaar (ARMT) behaald en is ze begonnen aan Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT).

Naast het werk vindt ze het leuk om in het weekend een voetbalwedstrijd te spelen of gezellig met vrienden wat te doen.

Wellicht spreekt u Domani bij het maken van een afspraak of bij een bezichtiging!
Renate Blauw-vd Meer
Renate Blauw-vd Meer
Verzekerings medewerkster
Renate Blauw-van der Meer is al 20 jaar met veel plezier actief in de financiele dienstverlening en is in het verleden ook 5 jaar bij Baas Tiel BV werkzaam geweest. Ze ziet het afstemmen van de juiste verzekeringen en het vergelijken van de verschillende voorwaarden als een uitdaging en gaat enkel voor het beste voor de klant!
Naast de verzekeringsdiploma's heeft zij enkele jaren geleden ook de opleiding tot Assistent Makelaar afgerond.

In haar vrije tijd doet ze naast gezellige dingen met haar man Erik en 3 dochters Myrthe, Nienke en Benthe ook vrijwilligerswerk bij het KWF en speelt ze saxofoon bij de plaatselijke muziekvereniging
Lia Kocken- van Hal
Lia Kocken- van Hal
Verzekerings medewerkster
Lia Kocken- van Hal is na een kleine onderbreking weer enthousiast terug op ons kantoor maar nu als ondersteuning in Tiel.
Het omgaan met klanten en de uitdaging om iets te kunnen betekenen voor onze klanten is iets waar ze altijd voor gaat.
In maart heeft ze nog haar verzekeringsdiploma gehaald en hoop dit nu in de praktijk te kunnen gaan uitbouwen.
Haar man en kinderen staan op de 1e plaats en samen met haar man zit ze op dansles.
Daarnaast gaat ze graag naar musicals en concerten.
Als vrijwilliger helpt ze mee met de corsowagen van Maas en Waal.
Erik Prins
Erik Prins
Verzekerings medewerker
Mijn naam is Erik Prins en ik woon met mijn vriendin Bernadet en dochter Esmee in Culemborg. Ik ben gek op formule 1 en geniet dan ook volop van alle goede prestaties van Max Verstappen.

Sinds 1 januari 2020 ben ik werkzaam bij BAAS Tiel B.V. om het gat wat is ontstaan door het wegvallen van Peter op te vullen. Helaas is de reden van mijn aanstelling niet zo leuk, maar we gaan er met alle vertrouwen in en ik hoop dan ook snel met Peter samen te kunnen werken.

Ik help u graag bij het adviseren van al uw verzekeringen, maar ben er uiteraard ook als u schade heeft om dit zo goed mogelijk voor u af te wikkelen.
Ik ben als sinds 1995 actief in de verzekeringsbranche en heb uiteraard mijn diploma gehaald. Daarnaast hou ik alle actualiteiten bij en doe ook alle examens om mijn diploma geldig te houden.

We zullen op kantoor, aan de telefoon of per mail contact met elkaar hebben en dan zal ik zo goed mogelijk helpen met uw vragen. Tot gauw.