Mijn favorieten

Onze medewerkers

Baas Makelaars en Assurantiekantoor

Peter Baas
Peter Baas
Directeur
Peter Baas heeft de dagelijkse leiding over het team van BAAS Makelaars & Assurantiekantoor, de afdelingen verzekeringen en hypotheken. Sinds 1998 is Peter actief in de financiële dienstverlening. Sinds kort is de verzekeringsportefeuille flink uitgebreid door de overname van 2 assurantiekantoren. Reden dat oud-medewerkster Renate Blauw weer terug is en samen met Lia ondersteunen zij Peter met het up to date houden van alle klantengegevens.

Ondanks dat veel clienten het op prijs stellen dat Peter in de avonduren langskomt probeert hij tenmiste 1 keer per week tijd vrij te maken om te tennissen en voetbal te kijken.
Renate Baas-van Eck
Renate Baas-van Eck
Makelaar
Renate Baas-van Eck is vol ambitie en enthousiasme in 2003 gestart met haar eigen afdeling makelaardij. Sinds 1990 is zij werkzaam in deze branche en heeft ruime ervaring in het vak.

Zij heeft nog steeds waanzinnig veel plezier in het helpen van kopers en/of verkopers en probeert het net iets béter te doen, dan van haar verwacht wordt. Dat geeft haar de kik!

Als voorzitter bij Kulturhus D'n Dulper te Boven-Leeuwen en lid als Stads Ambassadrice van de Gemeente Tiel probeert zij een steentje bij te dragen aan het woon en werkplezier.

Ondanks haar 3 dochters, hele dierentuin thuis en passie voor koken en lekker eten, blijft makelen haar hobby..!
Domani van Westrienen
Domani van Westrienen
Assistent Makelaar
Domani van Westrienen is 23 jaar oud en komt uit Ophemert.
Domani is bij Baas Makelaars- & Assurantiekantoor begonnen als stagiaire. Na het behalen van haar secretaresse/managementassistent diploma is ze bij Baas komen werken.
Inmiddels heeft ze de opleiding tot gecertificeerd Assistent-Makelaar (ARMT) behaald en is ze begonnen aan Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT).

Naast het werk vindt ze het leuk om in het weekend een voetbalwedstrijd te spelen of gezellig met vrienden wat te doen.

Wellicht spreekt u Domani bij het maken van een afspraak of bij een bezichtiging!
Renate Blauw-vd Meer
Renate Blauw-vd Meer
Verzekerings medewerkster
Renate Blauw-van der Meer is al 20 jaar met veel plezier actief in de financiele dienstverlening en is in het verleden ook 5 jaar bij Baas Tiel BV werkzaam geweest. Ze ziet het afstemmen van de juiste verzekeringen en het vergelijken van de verschillende voorwaarden als een uitdaging en gaat enkel voor het beste voor de klant!
Naast de verzekeringsdiploma's heeft zij enkele jaren geleden ook de opleiding tot Assistent Makelaar afgerond.

In haar vrije tijd doet ze naast gezellige dingen met haar man Erik en 3 dochters Myrthe, Nienke en Benthe ook vrijwilligerswerk bij het KWF en speelt ze saxofoon bij de plaatselijke muziekvereniging
Verzekerings medewerkster