Mijn favorieten

Aankoop

Het zoeken en vinden van een koopwoning gaat niet vanzelf. Als u wilt dat wij op zoek gaan naar de woning van uw dromen, dan kunt u zich bij ons inschrijven.

In een persoonlijk gesprek zetten wij uw wensen op een rijtje. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat wij weten in welke richting u zoekt. Prijs, type woning en locatie vormen het profiel waarnaar wij op zoek gaan. Wij inventariseren niet alleen het bestand van de NVM makelaar maar ook het overige woningaanbod. Met als belangrijk voordeel dat onze kennis van de lokale en regionale woningmarkt bijzonder groot is. Wij zoeken en houden u op de hoogte. Samen kunnen wij besluiten tot het nemen van verdere, gerichte stappen. Overhaast beslissen is er –wat ons betreft- niet bij.

U bent serieus geïnteresseerd in de woning. Wij doen een diepgaand onderzoek, gezamenlijk bezichtigen wij de woning (zo nodig meerder malen), controleren gegevens van het kadaster en bestemmingsplan. Bij een oudere woning laten wij, op onze kosten, een bouwtechnische keuring verzorgen die zekerheid biedt. U krijgt een rapport met de bouwkundige informatie en eventuele herstelkosten van geconstateerde gebreken. Plus een goed advies over de waarde van de woning. U heeft nu kwaliteit in kaart.

In overleg, afhankelijk van de dienstverlening maken wij een offerte op maat, zodat u van te voren weet en rekening kunt houden met de kosten van de aankoopbegeleiding. Wel zo eerlijk en duidelijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres!!