Mijn favorieten

Tell a friend

Tevreden over je makelaar? Tell-a-friend!

Jij raadt je ‘’vrienden’’ Baas Makelaars- & Assurantiekantoor aan als makelaar, dus wij geven je een welverdiende bonus!

Je hebt een huis gekocht of je hebt je huis verkocht en wéér woon je heel erg fijn of je hebt goede verhalen gehoord over het plezierige contact met Baas Makelaars- & Assurantiekantoor, de makelaar die de verkoop zo knap begeleidde. Niks over het hoofd heeft gezien, alle kansen benut. Aangenaam ongedwongen, maar vastberaden, alert, slim en vakkundig toen het er écht op aan kwam. Vanaf het eerste, voorzichtige plan om te gaan verkopen tot de uiteindelijke overeenkomst mét goede opbrengst…. over die positieve ervaringen zou je eindeloos kunnen praten. Wij zeggen dan: doen!!

Je beste ‘’vrienden’’ gun je toch ook een vindingrijke en verstandige makelaar?
Grote kans dat je al over ons verteld hebt. En wij willen graag laten zien hoezeer we een compliment waarderen. De beloning ligt klaar in maar liefst € 500,- keiharde euro’s. Alvast genoeg voor het vloerkleed wat al lang op het wensenlijstje staat of voor de tuin waar nodig wat aangedaan moet worden of een weekend weg met het hele gezin. Maar in ieder geval: vrienden die je voorgoed dankbaar zullen zijn!Voorwaarden
* Er zit geen limiet aan het aantal opdrachten dat jij mag aandragen. Je mag dus zo vaak meedoen als je wilt.
* Als één van je ‘’vrienden’’*  door meerdere mensen wordt aangedragen, dan krijgt alleen de eerste aandrager het geld. Een nieuwe klant kan dus maar door één persoon geldig aangedragen worden. Baas houdt hiervan de administratie bij.
* Baas mag de voorwaarden rond deze actie op elk moment aanpassen. Hierover hoeven we niet te communiceren. We hebben het recht om vergoeding in te trekken als we vermoeden dat er sprake is van fraude of als deelacties niet in lijn zijn met de algemene voorwaarden van Baas en de voorwaarden van Tell-a-Friend.
* De beloning wordt pas uitbetaald na het transporten van de woning bij de notaris.
* De aandrager heeft pas recht op het bedrag als de nieuwe klant heeft bevestigd dat hij via de aandrager aan Baas is gekomen.
Aandrager moet zich per mail aanmelden als aandrager bij Baas Makelaars- & Assurantiekantoor met daarin hebben vermeld het adres van de ‘’vrienden’’ en zijn eigen gegevens. Dit kan gemaild worden naar info@baastielbv.nl
* De opdrachtgever neemt zelf contact op met Baas Makelaars- & Assurantiekantoor voor de verkoopopdracht.

* Het bedrag is niet overdraagbaar.
* Door deelname accepteren de opdrachtgever en aandrager de voorwaarden.
* Deelnemers zijn verplicht tot het verstrekken van correcte, actuele en complete informatie bij deelname.
* Baas is niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt of verband houdt met deze actie of het gebruik van een prijs.
* Over het bedrag kan niet worden gediscussieerd.
* De aandrager geeft toestemming voor het fotograferen van het in ontvangst nemen van het bedrag en dat deze foto door Baas voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Eenmalig in het kader van deze actie.
* ‘’vrienden’’ kan gelezen worden als iedereen die je aandraagt.