Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Tiel

Advies op maat

Diverse diensten

Actueel aanbod

Een aankoopmakelaar in Tiel is dé oplossing als u volledig ontzorgd wilt worden tijdens de zoektocht naar een (nieuwe) koopwoning. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw woonwensen kenbaar maken aan het team van BAAS Makelaars. En wij gaan voor u op zoek naar het huis waar u altijd al van gedroomd heeft. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Schakel een aankoopmakelaar in Tiel in

U gaat verhuizen naar een grotere of kleinere woning, of u koopt uw eerste huis. Het zijn spannende stappen in uw leven die u niet vaak onderneemt. Daarom is het prettig te weten dat u een aankoopmakelaar inschakelt die volledig op de hoogte is van het actuele aanbod in Tiel. En, misschien nog prettiger te weten, een partij die weet welke huizen in de toekomst aangeboden gaan worden.

Een helder traject na het kennismakingsgesprek

Heeft een kennismakingsgesprek plaats gevonden en staan uw wensen bij ons op papier? Dan komt het leukste gedeelte: de zoektocht naar uw ideale woning. Met kennis van de lokale regiomarkt houden wij u continu op de hoogte zodra een woning beschikbaar komt die aan uw wensen voldoet. En komt die ene ideale woning vrij? Dan plannen wij voor u bezichtigingen in en, zodra het om een ouder pand gaat, verzorgen wij een bouwtechnische keuring.

Vraag een offerte op maat aan

Wilt u graag gebruik maken van onze service als aankoopmakelaar in Tiel? Vraag in dat geval vrijblijvend én gratis een offerte aan, of bel voor meer informatie naar 0344 664479.