Mijn favorieten

Huis kopen Tiel

Advies op maat

Diverse diensten

Actueel aanbod

Een huis kopen in Tiel, Boven-Leeuwen of Kerk-Avezaath is een spannende, leuke en nieuwe stap in uw leven. Het is begrijpelijk dat u daarom een huis zoekt waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. Maar hoe vindt u dit droomhuis? Natuurlijk door BAAS Makelaars in te schakelen. Met jarenlange kennis van de huizenmarkt in de regio Tiel en plaatsen zoals Kerk-Avezaath en Boven-Leeuwen, kunnen wij ook u uitstekend begeleiden bij het kopen van uw (eerste) huis.

Een huis kopen met de aankoopmakelaar in Tiel, Boven-Leeuwen en Kerk-Avezaath

Het zal u maar net overkomen: het huis waar u altijd al van gedroomd heeft wordt net voor uw neus verkocht. Dit scenario wilt u uiteraard niet meemaken. Waarom kiest u dan niet voor de hulp van de aankoopmakelaar van BAAS Makelaars? Wij weten namelijk als geen ander de actuele huizenmarkt en informeren u tijdig zodra er interessante woningen op de markt komen. En overhaast moeten beslissen? Daar doen wij niet aan. Net als u willen we zeker weten dat het huis dat u gaat kopen in Tiel, Boven-Leeuwen of Kerk-Avezaath, een keuze is waar u de rest van uw leven plezier aan beleeft.

Wat kunt u lenen? Wij geven u een advies op maat

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten wat u kunt lenen. En dat u zeker weet dat u een hypotheek afsluit, waardoor u zorgeloos kunt blijven leven. Nu én in de toekomst. Daarom geeft de adviseur van BAAS Makelaars u graag meer informatie omtrent een passende hypotheek. We nodigen u dan ook van harte uit voor een gratis oriënterend gesprek.

Een gewoon goed verzekeringspakket: iets voor u?

Wist u dat u naast een passende hypotheek, ook een verzekering bij ons af kunt sluiten? Van een woonhuisverzekering tot aan een inboedelverzekering en van een autoverzekering tot aan een doorlopende reisverzekering. Wat voor verzekering sluit naadloos aan op uw levensstijl? Kies voor een gewoon goed verzekeringspakket van BAAS Makelaars en vraag uw verzekering vandaag nog aan.

Vragen? Stel ze tijdens een persoonlijk gesprek

Wilt u graag meer informatie over ons actuele woningaanbod? Heeft u vragen over uw hypotheek? Of over het gewoon goed verzekeringspakket? Wat uw vraag ook is, u stelt hem tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek dat u telefonisch heeft gepland via 0344 664479.